Koukleumwandeling met de boswachter

Trotseer op zondagmiddag 24 januari om 14.00 uur de kou en wandel  met de boswachter door het winterse bos. Dat roept de directie van het Amsterdamse Bos. Na afloop van de wandeling staat er een warm drankje klaar. Onderweg vertelt de boswachter allerlei wetenswaardigheden.

De wandeling start bij de grote parkeerplaats van de Geitenboerderij (Nieuwe Meerlaan 3, 1182 DB) De kosten zijn € 5,50 p.p., gepast en contant betalen. Aanmelden: 020-5456100.www.amsterdamsebos.nl. De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is geopend van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur. www.amsterdamsebos.nl

 

 

Lees ook:Herfstwandeling met boswachter in donker Bos
Lees ook:Dieren zoeken nu naar eten
Lees ook:Avondwandeling in het Bos
Lees ook:Avondwandeling in het Bos
Lees ook:Avondwandeling in Amsterdamse Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.