Tentoonstelling leven en werk Koos Landwehr

In het gebouw van de Vereniging Historisch Amstelveen (VHA) begint zaterdag 25 september een tentoonstelling over het leven en werk van de in 1996 overleden dr. Koos Landwehr, bekend botanisch tekenaar en auteur. Hij kwam in 1939 in dienst van de Amstelveense gemeentelijke plantsoenendienst en legde zich daar samen met de vermaarde Chris Broerse toe op aanleg en beheer van parken. De expositie bestaat ui schilderijen, foto´s, krantenartikelen, voorwerpen en boeken. Veel ervan komt uit de privé-collectie van Landwehr, nu in het bezit van diens familie, en werd in bruikleen afgestaan.De tentoonstelling is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, in het pand van de VHA aan Orion 19A.

Lees ook:Jubileum expositie Historisch Amstelveen
Lees ook:Expositie Ans Markus verlengd
Lees ook:Expositie Hannie Rotgans W-Amstel
Lees ook:Expositie Amstelveens geloof en ongeloof
Lees ook:Expositie Ans Bakker in Museum Jan v.d. Togt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.