Mama Café bestaat een jaar

Het Mama Café in Amstelveen sluit vrijdag 1 december (10.00 uur) het eerste jaar van zijn bestaan af met Daan Kroone, eigenaar van Day Foodbar aan het Stadsplein. Daar wordt het café trouwens elke maand gehouden. Kroone spreekt over eten met kinderen.

Het Mama Café is een landelijk begrip en sinds dit jaar ook in Amstelveen. Day Foodbar gaat er een uur eerder voor open op de eerste vrijdag van de maand. De zaak kreeg overigens van TripAdvisor het Certificaat van Uitmuntendheid 2016.

Alle ouders en medeopvoeders worden uitgenodigd langs te komen om in een informele ontspannen setting informatie met elkaar uit te wisselen.

Meer informatie en het gehele jaarprogramma op: www.jongeoudersinamstelveen.nl en op de facebook pagina van Mama Café Amstelveen.

De initiatiefnemers in Amstelveen zijn: Esther van Bloemen – Bartels, is van oorsprong ouder-kindzorgverpleegkundige en sinds 2011 als Babyconsulent werkzaam onder de naam Babyverpleegkundige, en Indra de Bree – van der Meer, eigenaresse van Kindercoaching Spelend Wijs, Anne-Rose Hartman en Wianda Hoogakker.

 Babymassage 

Van Bloemen komt bij ouders thuis voor consulten bij babyproblemen, maar ook gewone praktische begeleiding, zoals bij babymassage of draagdoekgebruik. De Bree heeft een pedagogisch trainingsbureau gespecialiseerd in Baby- en Kindergebaren. Ze geeft cursussen en workshops voor ouders en professionals op het gebied van opvoeden en communiceren.

Anne-Rose Hartman is eigenaresse van het merk With a touch of Rose. Ze heeft een eigen baby- en kleutercollectie, producten om te zorgen, dragen en op te bergen. Daarnaast produceert ze voor anderen: private-label, specifieke collecties of promotie materialen. Alles wordt uitsluitend gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen.

Wianda Hoogakker is Psycholoog en PRI Therapeut en eigenaresse van Psychologenpraktijk Wianda Hoogakker. Ze begeleidt ouders om te gaan met opvoedstress, waardoor zee en lichtere en heldere kijk op het ouderschap krijgen. In zekere zin hebben dus alle initiatiefnemers dus een belang bij het Mamma Café.

 

Lees ook:Mamma café startte tweede jaar babygebaren
Lees ook:Worskshop draagdoek voor baby in Mama Café
Lees ook:Mama Café voor ouders over opvoedstress
Lees ook:Café voor jonge ouders aan Stadsplein
Lees ook:Kinderyoga in Mamma Cafe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.