‘Stress-workshop’ in bibliotheek

Samen met Mantelzorg & Meer en de Ruimtewinner houdt de Bibliotheek Amstelland een tweedaagse workshop over stress. Die vindt plaats op de vrijdagen 15 en 29 september van 10.30 uur tot 12.30 uur in bibliotheek Stadsplein.

De workshop is bedoeld voor volwassenen ‘die op zoek zijn naar meer rust in hun hoofd’, zegt de bieb. Jolanda Meijer, auteur van het boek ‘Een opgeruimd hoofd in 7 stappen’, komt deelnemers leren hun grenzen eerder aan te geven en stress beter te hanteren, zeggen de organisatoren. De workshop kost €32,50 en voor bibliotheekleden €25. Kaartjes online reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.

Volgens Meijer zorgt het gevoel van altijd maar moeten voor veel onrust. Ook omstandigheden als echtscheiding, ziekte, verlies van een dierbare of mantelzorg leveren extra stress op. Daarom zijn Mantelzorg & Meer en de Ruimtewinner er bij betrokken.

Lijfboek

Meijer schreef volgen de bieb een lijfboek waarin staat hoe men ervoor kan zorgen rust en overzicht in zijn of haar hoofd te krijgen. Zij begeleidt mensen op dat traject, geeft trainingen en coacht werknemers om meer plezier in het werk te krijgen. Ze is volgens de organisatoren gespecialiseerd in het verbeteren van de werk-privébalans.

 

 

Lees ook:‘Een opgeruimd hoofd!’
Lees ook:Workshop over programmeren
Lees ook:Workshop voorlezen met babygebaren
Lees ook:Workshop voor speurneuzen in bieb
Lees ook:Stress en de rol van psychische klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.