Mama Café over zindelijkheid

Anke Edema, consulente bij Kaartje Katoen, komt vrijdag 1 september (10.00 uur) in het Mama Café antwoord geven over vragen over zindelijkheid bij kinderen. Het bedrijf Kaatje Katoen werkt met consulenten in heel Nederland. Edema is werkzaam in de regio Amsterdam. De onderneming zegt alles te weten over wasbare luiers en zindelijkheid.

Anke Edema zit overigens zelf op het ogenblik midden in het zindelijkheidsproces met haar zoon. Het ene kind is eerder zindelijk dan het andere. Gemiddeld worden zij tegenwoordig tussen het derde en vierde jaar zindelijk. Maar dat kan ook eerder. Daarover komt Edema praten. Onder meer door een tien stappen plan aan te reiken.

Het Mama Café is een landelijk begrip en sinds dit jaar ook in Amstelveen. Day op het stadsplein gaat speciaal voor het Mama Café een uur eerder open op de eerste vrijdag van de maand.

 

Lees ook:Worskshop draagdoek voor baby in Mama Café
Lees ook:Café voor jonge ouders aan Stadsplein
Lees ook:Mama Café bestaat een jaar
Lees ook:Mama Café voor ouders over opvoedstress
Lees ook:Verteltheater van Lot en Renee *Sesamstraat’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.