‘Omgaan met iemand die te veel alcohol drinkt’

Brijder verslavingszorg verzorgt op de dinsdagavonden 2 en 9 mei in Haarlem gratis informatieavonden. Die zijn bestemd voor partners, kinderen, familieleden en vrienden van mensen met een alcoholprobleem. 

Tijdens deze avonden komt vragen aan bod als: Welke gevolgen kan het overmatig alcoholgebruik hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van de drinker? Hoe kunt u met een drinker omgaan? Welke grenzen kunt u stellen? Hoe voorkomt u dat uzelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen? Welke hulpverlening is er voor probleemdrinkers/verslaafden en mensen in hun directe omgeving? Kunt u iemand met een alcoholverslaving helpen?

De twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide in. De gratis bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 22.00 uur bij Brijder op de Richard Holkade 4, ingang aan de achterzijde van het gebouw aan de Oorkondelaan in Haarlem.

Voor verdere informatie en inschrijving bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 38 00 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Lees ook:Informatie over mensen met alcoholprobleem
Lees ook:Info over omgaan met mensen alcoholprobleem
Lees ook:Informatieve bijeenkomsten teveel alcoholgebruik
Lees ook:Informatie over omgaan met alcoholisten
Lees ook:Info over omgaan met alcoholisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.