Meeting in ziekenhuis over fit ouder worden

Over fit ouder worden gaat de door de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland georganiseerde voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 12 april (19.30 uur). De fysiotherapeuten Kees de Zeeuw en Henk van der Weijden vertellen erover.

Preventie in de gezondheidszorg was een belangrijk onderwerp in de verkiezingen van 2017. Wat daar echt van gaat komen blijft de vraag.

De vraag is intussen of mensen – vooral ouderen – moeten wachten tot een regering besluit wat goed voor hen is, redeneert de stichting.

‘Waarom zouden we niet zelf het heft in handen nemen?’ vraagt zij zich af. Vandaar de bijeenkomst rond het gegeven dat het in het belang van de mens is fit ouder te worden, dus minder snel ziek te zijn, en de vraag hoe doe men dat doet. Daarnaast kan men een kijkje nemen in de oefenzalen van Amstelland Fysiotherapie.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. De meeting wordt gehouden in de sportzaal Fysiotherapie van Ziekenhuis Amstelland. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst op de website van Ziekenhuis Amstelland.

 

Lees ook:Bijeenkomst over artrose
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst in ziekenhuis over snurken
Lees ook:Informatie over oorsuizen
Lees ook:Expositie Stans Snel en Louise Prins in ziekenhuis
Lees ook:Banenmarkt in het raadhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.