Geloofscursus ‘Zeven sloten’ in Kruiskerk

In de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30A start vrijdag 24 oktober (17.00 uur) de geloofscursus ‘Zeven sloten’. Die is bestemd voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen of zijn geloof wil verdiepen.  

In elke bijeenkomst (van 17.00 tot 20.00 uur) opent een theoloog één van de zeven sloten die toegang geven tot een Bijbels thema, geïllustreerd met enkele kunstafbeeldingen. Daarna wordt er in kleine groepen verder over gesproken. Leidraad vormt het boek ‘Ontmoetingen met God – een basiscursus geloven met Bijbelse verhalen’ van ds. Peter Hendriks.

Het is bij deelname niet nodig het boek aan te schaffen. De cursus, inclusief eenvoudige maaltijd, start op 24 oktober en vindt vervolgens plaats op 31 oktober, 28 november, 16 januari, 6 en 20 februari en 6 maart. Opgave is verplicht en alleen mogelijk voor de hele cursus.

Voor meer informatie en opgave: Ria Keijzer, [email protected] of  06 – 50 22 82 50.  www.kruiskerk-amstelveen.nl.

 

Lees ook:‘Zeven sloten’: cursus over christelijk geloof
Lees ook:Cursus religieuze kunst in Kruiskerk
Lees ook:Basiscursus ‘christelijk geloof’
Lees ook:Cursus religieuze kunst in Kruiskerk
Lees ook:Cursus religieuze kunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.