(te) Gekke Kerk Festival krijgt vervolg

Het (te) Gekke Kerk Festival, drie weken lang gehouden in de leegstaande Handwegkerk, krijgt een vervolg. Dat zegt de Protestantse Gemeente, die het heeft georganiseerd. Het stopte van vrijdag op zaterdag met de Nacht van het Toeval.

Volgens de organisatoren is het ‘Paradiso aan de Poel’, zoals burgemeester Jan van Zanen het evenement bij de opening noemde, geslaagd. Er kwamen meer dan 1600 bezoekers voor de in totaal 18 activiteiten. Doel was een verbinding te leggen dus Kerk en samenleving. Een festival op het snijvlak van ‘zoeken en vinden, twijfelen en geloven, zingeving en spiritualiteit”.

Volgens de Protestantse Gemeente waren de verschillende activiteiten geschikt voor een breed en divers publiek. De organisatie van het festival is ondersteund door 108 vrijwilligers. Er wordt nu nagedacht over een vervolg op het festival. Wie daarvan op de hoogte wil blijven kan mailen naar: [email protected]

 

Lees ook:Weer ‘(te) Gekke Kerk Festival’
Lees ook:Van Zanen en Faber openen (te) Gekke Kerk Festival
Lees ook:Kerkfestival trekt 1000 bezoekers
Lees ook:‘Te gekke kerk festival’ in lege Handwegkerk
Lees ook:Twee Vluchtkerk-betrokkenen over spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.