Oproep tot bidden voor Amstelveen en gezamenlijk vieren christelijke feestdagen

“Wij hebben het verlangen dat God Zijn heil over Amstelveen gaat uitstorten.” Dat staat in de uitnodiging waarmee de Cama Gemeente de plaatselijke kerken heeft opgeroepen deel te nemen aan een interkerkelijke gebedsavond op maandag 2 oktober (19,45 uur) in wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein.

De Cama Gemeenten in Nederland zijn voortgekomen uit het zendingsgenootschap Christian and Missionary Alliance. De Amstelveense geloofsgemeenschap organiseert de gebedsavonden elke drie maanden samen met Volle Evangelie Gemeente ‘De Wijngaerdt,’ die deze keer de coördinatie op zich neemt en wekelijks ook in Westend haar diensten houdt. De organisatoren zeggen het noodzakelijk te vinden dat Amstelveense christenen ‘hun (geestelijke) krachten bundelen.’

De gebedsbijeenkomsten worden al een aantal jaren elk kwartaal gehouden. ‘Wij vertrouwen erop dat God in u een verlangen voor de redding van Amstelveen heeft geplant en dat u en uw kerkverband gehoor aan deze oproep zullen geven,’ aldus de uitnodiging aan de lokale kerken. De organisatoren spreken ook de hoop uit dat de Amstelveense christenen ooit de belangrijkste christelijke feestdagen samen zullen kunnen vieren. ‘Op een zodanige wijze dat seculier Amstelveen zich daartoe voelt aangetrokken.’

Lees ook:Gebedsbijeenkomst voor de stad
Lees ook:Bidden voor Amstelveen in Westend
Lees ook:Bidden voor de stad in De Meent
Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners
Lees ook:Interkerkelijke gebedsavond voor Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.