Bidden voor de stad in De Meent

In wijkcentrum De Meent (Orion 3) wordt maandagavond 3 juli een interkerkelijke gebedsavond gehouden voor Amstelveen. Die is georganiseerd door twee gemeenten van evangelische signatuur, de Volle Evangelie Gemeente ‘De Wijngaerdt’ en de CAMA Gemeente. De bijeenkomst begint om 19.45 uur. ´Wij hebben het verlangen dat God Zijn heil over Amstelveen gaat uitstorten. Wij geloven dat het nodig is dat christenen van Amstelveen daartoe hun geestelijke krachten bundelen,´ melden de organisatoren.

Alle lokale kerken en geloofsgemeenschappen zijn uitgenodigd aan de bijeenkomst deel te nemen. ´Wij vertrouwen er op dat God in u een verlangen heeft geplant voor de redding van Amstelveen,´ aldus de invitatie. Een dergelijke bidstond wordt overigens elke drie maanden door CAMA (Christian and Missionary Alliance) en Wijngaerdt georganiseerd. Zij zeggen uit te zien naar het moment waarop alle christenen van Amstelveen samen de belangrijkste christelijke feesten samen zullen vieren.

Lees ook:Oproep tot bidden voor Amstelveen en gezamenlijk vieren christelijke feestdagen
Lees ook:Gebedsavond voor redding Amstelveen
Lees ook:Bidden voor Amstelveen in De Bolder
Lees ook:Bidden voor Amstelveen in De Meent
Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.