Gebedsavond voor redding Amstelveen

In De Meent wordt maandagavond 9 januari (19.45 uur) een zogenoemde interkerkelijke bidstond gehouden voor Amstelveen. Het is de bedoeling dat christenen uit diverse kerken daar komen bidden dat ‘God Zijn heil over Amstelveen gaat uitstorten.’ Het initiatief komt van twee evangelische geloofsgemeenschappen, de CAMA Gemeente en de Volle Evangelie Gemeente ‘De Wijngaerdt,’ die overigens elke drie maanden bijeen komen voor gezamenlijk gebed voor de stad.

Maandag begint ook de landelijke Week van Gebed. De lokale initiatiefneemsters hebben alle andere kerken gevraagd deel te nemen aan de gebedsavond in De Meent. Zij vinden het tijd dat Amstelveense christenen ‘hun geestelijke krachten bundelen’ en zeggen in hun brief aan kerkenraden te hopen dat in hen een ‘verlangen voor de redding van Amstelveen’ is geplant. Ook stellen de twee geloofsgemeenschappen voor in de toekomst als christenen van alle kerken de bekende christelijke feesten gezamenlijk te vieren.

Lees ook:Interkerkelijke gebedsavond voor Amstelveen
Lees ook:Bidden voor Amstelveen in De Meent
Lees ook:Gebedsavond voor Amstelveen en inwoners
Lees ook:Bidden voor Amstelveen in De Bolder
Lees ook:Gebedsbijeenkomst voor de stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.