De Wijngaerdt 25 jaar

De volle evangeliegemeente De Wijngaerdt bestaat 25 jaar. Het jubileum werd zondag gevierd met een feestelijke dienst in de theaterzaal van Westend. In dat gebouw komt zij wekelijks op zondagmorgen samen. De geloofsgemeenschap kwam een kwart eeuw geleden voort uit een bijbelstudiegroep in een woning in Randwijck. Het huis werd op den duur te klein. Tegelijk kregen de deelnemers behoefte ook op zondag bijeen te komen in een eigen gemeente. Zij kan gerekend worden tot de pinksterbeweging en is inmiddels aangesloten bij de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE). Er is wel een oudstenraad, maar geen vaste voorganger. Wisselende sprekers gaan in de diensten voor. Eenmaal per maand is er een ‘ieder heeft iets’ dienst, waar in principe ieder li inbreng kan hebben. www.veg-dewijngaerdt.nl

Lees ook:Themadienst over ‘Franciscus van Assisi’ in Westwijk
Lees ook:‘Petrus’ conference bij CAMA
Lees ook:Kerkdiensten komend weekend
Lees ook:CAMA Gemeente bestaat 25 jaar
Lees ook:De Pijper: na 30 jaar afscheid als CAMA-oudste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.