Poëzie café aan het Stadsplein

Het eerstvolgende Poëzie café wordt donderdag 26 oktober van 19.30 uur tot 21.00 gehouden in uur in Venstra Café aan het Stadsplein. Men kan er een eigen gedicht voordragen of werk van iemand anders dat in het thema staat van Geluk. Geen gedicht dat niet gehoord wil worden, zeggen Bibliotheek en  boekhandel Venstra, die het café samen organiseren.

‘Alleen komen luisteren kan natuurlijk ook.’

Men kan er volgens de organisatoren geinspireerd raken door  de poëzie van misschien wel een wildvreemde. ‘Nieuwsgierigen en liefhebbers komen zo dichter bij elkaar.’ Iedere laatste donderdag van de maand organiseren de Bibliotheek Amstelland en Boekhandel Libris Venstra een Poëzie café met afwisselende thema’s.

De toegang is gratis, deelnemers graag aanmelden via [email protected] o.v.v. Poëzie café. Luisteraars mogen zo aanschuiven.

 

Lees ook:Weer Poëzie café bij Venstra / bibliothkeek
Lees ook:Weer Poëzie café bij bieb en Venstra
Lees ook:Weer Poëziecafé van bieb en Venstra
Lees ook:Laatste Poëzie Café van seizoen
Lees ook:Poëzie Café aan Stadsplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.