‘Geramde’ Albert Heijn Westwijk weer open

Kees Cats en Aris Zwart

Kees Cats en Aris Zwart

De slachtoffer van een ramkraak geworden vestiging van Albert Heijn in Westwijk (Westwijkplein) is na alle ellende weer open. Dat meldt wethouder Herbert Raat (VVD) op Facebook. De schade bedraagt naar schatting een miljoen euro. Raat feliciteert op Facebook de filiaalmanager Kees Cats en zijn team.

Raat ontwaarde er als vaste klant de voormalige regionale directeur van KLM-Cargo Aris Zwart, die er aan de koffie zat. De wethouder herinnert nog eens aan de ramkraak in de vroege ochtend van woensdag 31 januari, waarbij met een gestolen BMW door de pui van de supermarkt werd gereden. “De auto staken de daders in brand en zij vluchtten op een scooter in de richting van de sportvelden aan de Noorddammerweg.

Mogelijk, dat iemand beeldmateriaal heeft van deze voertuigen en/of routes dat is opgenomen met een dashcam, of een vaste camera”, schrijft Raat.

Hij herhaalt nog maar eens de vraag van de politie, die getuigen en mensen met meer informatie over deze ramkraak oproept. Zij worden verzocht contact op te nemen met op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal kan men ook met de recherche delen via het tipformulier.

 

Lees ook:Ramkraak AH Westwijkplein
Lees ook:Raat, nu fractievoorzitter VVD, leidt coalitie-overleg
Lees ook:Twee auto’s in brand gestoken
Lees ook:Weer ernstig ongeluk op gevaarlijke kruising K.Karelweg
Lees ook:Straatroof met lichamelijk letsel aan lindenlaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.