Schoenenwinkel Eureka komt in Sadshart

Er komt weer een schoenenwinkel bij in het Stadshart, overigens nadat de laatste jaren er enkele zijn verdwenen. Het aanbod wordt komende maand uitgebreid door een vestiging van Eureka Shoes.

Bezoekers van het Stadshart kunnen hier terecht voor een brede collectie handgemaakte heren- en damesschoenen van onder andere de eigen merken Eureka en Eureka Concept Collection, maar ook Café Noir en Vicenza. De winkel van 42 m2 zal naar verwachting op vrijdag 28 april openen in het Binnenhof naast Christ en Timberland.

Eureka Shoes komt uit Portugal, het merk heeft daar drieëndertig brandstores. De collecties komen uit de eigen fabriek in Portugal, in 1986 door Alberto Sousa is opgericht. Inmiddels is Eureka Shoes uitgegroeid tot één van de grootste producenten voor high-end schoenenmerken, zoals Isabel Marant, Lanvin, maar ook Birckenstock, Palladium en COS produceren in dezelfde fabriek. Naast schoenen biedt de winkel ook leren accessoires zoals tassen, portemonnees en riemen. Oud-voetballer Edgar Davids heeft een eigen schoenenlijn bij Eureka.

Manager Ben Verheijen van het winkelcentrum zegt verheugd te zijn met Eureka. “De producten van het Portugese familiebedrijf stralen kwaliteit en liefde voor ambacht uit.”

Mede-eigenaar Lyddia Roy van Eureka Shoes denkt in het winkelcentrum een goede partner te hebben gevonden. “Stadshart Amstelveen staat voor ‘unexpected shopping’ en wij zijn ervan overtuigd dat Eureka Shoes hier perfect op aansluit in zowel onze schoenencollecties alsmede het opvallende interieur van de winkel’, zegt ze.

Eureka Shoes heeft meer dan 30 winkels in de grote steden in Portugal, een winkel in Luxemburg en Duitsland. Zie ook www.eurekashoes.com.

 

Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Juwelier Christ in Stadshart
Lees ook:1e shop Maza mediterrane specials in Stadshart
Lees ook:Eerste 2 uur gratis parkeren in Stadshart
Lees ook:Mini ‘kindcity’ in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.