Supermarkt Van der Hooplaan gaat open

In de totaal verbouwde voormalige Volvo garage aan de Van der Hooplaan gaat dinsdag 31 januari (18.00 uur) de nieuwe supermarkt van Coop open. Die was tot nu toe gevestigd aan de Lindenlaan. Onduidelijk is of de al aan de Van der Hooplaan gevestigde supermarkt van De Spar die concurrentie aan kan.

De vorige eigenaar van De Spar verkocht zijn zaak, na een verbitterde strijd om in et nieuwe pand te komen. Daar wilde Coop evenwel geen franchisenemer, maar alleen een filiaalchef.

Manager van de nieuwe supermarkt is Tom Jongerius. Die wijst er op dat de vestiging een ambachtelijke slagerij, een mooie broodafdeling en een ruime groente- en fruitafdeling heeft. Er is ook een servicebalie met DHL-punt en stomerijservice. Door middel van zelfscanners kunnen klanten hun boodschappen scannen.

Jongerius: “Deze moderne manier van boodschappen doen, biedt extra gebruiksgemak en de optie om snel af te rekenen bij speciale zelfscankassa’s.” Coop Amstelveen is van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 20 uur (op vrijdag tot 21 uur) geopend. Op zondag van 12 tot 18 uur.

Feestelijke opening

De deuren gaan zoals gezegd ’s avonds pas open. Volgens Jongerius wordt het een feestelijke opening. “De winkel is dan feestelijk aangekleed en de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van €15 of meer een gratis appeltaartje.”

Tijdens de openingsweek zijn er scherpe aanbiedingen, zegt hij. Woensdag is er een ballonnenclown, vrijdag een poffertjeskraam en zaterdag een suikerspinkraam. Op zaterdag 11 februari is er een springkussen voor de kinderen.

Tegen de verhuizing van Coop in de wijk Keizer Karelpark zijn in het verleden wel protesten gekomen van de kant van ouderen, die klaagden daardoor verder te moeten lopen en de Van der Hooplaan over te steken. Voor meer informatie: www.coop.nl

 

 

Lees ook:Coop en VVN helpen schoolkinderen veilig fietsen
Lees ook:Spar aan Van der Hooplaan verkocht
Lees ook:‘Dan maar staatswinkel aan Lindenlaan’
Lees ook:Kingsalmarkt wordt 30 november Jumbo
Lees ook:Winkeliers: Spar-ondernemer in nieuwe supermarkt

Eén reactie op “Supermarkt Van der Hooplaan gaat open

  1. Tomaat

    Het is te hopen dat ze het beter doen dan Waardhuizen. Dat is huilen met de pet op . Vaak zijn er producten niet aanwezig, de reclame uitverkocht, spullen in het verkeerde vak en je moet goed letten op de datum. Het aantal bezoekers is achteruit gerend in vergelijking tot de tijd dat de C1000 er zat. Dat heeft zijn uitwerking gehad op de nog resterende middenstand. Zeer jammer allemaal .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.