Co v.d. Horst opent Flexform-vestiging Zuidas

Onder grote belangstelling heeft het Italiaanse Flexform donderdag de unieke flagshipstore in Nederland geïntroduceerd. Giuliano Galimberti, directeur van Flexform Italia, heeft de nieuwe design-hub aan de Zuidas geopend en ontving voor deze gelegenheid honderden gasten. De Flexform flagshipstore is de grootste in Europa, ontwikkeld in samenwerking met de Amstelveense partner Co van der Horst.

De A.B.C.D. stoelen komen als design objecten het best tot hun recht in de meest strakke en architectonische settings. A.B.C.D. is er in aardetinten en ecru, maar ook in onweerstaanbaar oudblauw. Het concept ontving onder meer een eervolle vermelding bij de Compasso D’oro Award.

Antonio Citterio, verantwoordelijk voor vele Flexform klassiekers, ontwierp Cestone als een collectie modulaire sofa’s met een bijpassende salontafel. Van zijn hand is ook Groundpiece, het modulaire zitsysteem. En in de nieuwe vestiging gepresenteerde Citterio. Daarnaast zijn de collecties Magi, Mondo, Wing, Softdream en Lifesteel zijn te zien aan de Beethovenstraat 396.

Naast klassiekers zijn in de nieuwe flagshipstore ook veel interieur primeurs te bewonderen. Isabel van Carlo Colombo, verschillende ontwerpen van Daniel Libeskind en specials waaronder ‘Piuma’ (boekenkast), ‘Zeno Light’ (sofa) en ‘Agave’ (stoel).

 

 

Lees ook:Open dag bij Montesorrischolen
Lees ook:Amstelvener wint iPad met prijsvraag e-book
Lees ook:Lezing over Amstelporselein
Lees ook:Nieuwe kledingzaak in Stadshart
Lees ook:Modeketen Paprika nu in Stadshart

4 reacties op “Co v.d. Horst opent Flexform-vestiging Zuidas

 1. Frank

  Wil niet kinderachtig doen, maar is dit locaal?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Co van der Horst is een door-en-door lokale firma, ooit begonnen in de Dorpsstraat.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Als je het zo ziet.. ok

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     JB ziet het niet zo, het is een feit. CvdH bestaat al een kleine honderd jaar zag ik ergens staan.

     Dus eerst nadenken voordat je met kinderachtige misplaatste opmerkingen komt.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.