Keurmerk Veilig Ondernemer voor winkelcentrum Middenhoven

Aan winkelgebied Middenhoven is dinsdagavond door Jan de Jong van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel de eerste Veilig Ondernemen ster uitgereikt. Vertegenwoordigers van het winkelgebied ondertekenden samen met andere betrokkenen het bij dat keurmerk horende convenant. Dat gebeurde in lunchroom ‘Zullen We' aan de Brink. Winkelcentrum Middenhoven is als schoon en veilig beoordeeld. Eigenaar Delta Lloyd heeft het ook stevig opgeknapt. De betrokken partijen willen het kwaliteitsniveau graag behouden en verder optimaliseren.

De afgelopen maanden hebben de gemeente, Delta Lloyd als eigenaar, Actys Retail als beheerder, politie en de ondernemers het winkelcentrum geanalyseerd. Op basis daarvan werden te nemen maatregelen benoemd, zoals de aanpak van overlast door jongeren, tegengaan van winkeldiefstal, aanpak brandveiligheid, verbeteren van de communicatie en van de veiligheidsvoorzieningen. Het Keurmerk Veilig Ondernemen wordt uitgereikt aan winkelgebieden die structureel overleg hebben met partijen in de stad die samenwerken op het gebied van schoon, heel en veilig.

Het convenant van het Keurmerk Veilig Ondernemen werd ondertekend door EZ-wethouder Groot, teamchef Amstelveen Zuid Bruggemaan van de politie, commercieel manager Ligtermoet van Delta Lloyd en voorzitter Van Vliet van de winkeliersvereniging.

 

Lees ook:Stadshart: twee sterren voor schoon en veilig
Lees ook:Vierde ster Veilig Ondernemen voor Stadshart
Lees ook:Ook Bankrashof naar keurmerk Veilig Ondernemen
Lees ook:Schouw voor keurmerk in Stadshart
Lees ook:Keurmerk Veilig Ondernemen voor Groenhof

Eén reactie op “Keurmerk Veilig Ondernemer voor winkelcentrum Middenhoven

 1. co

  Om een winkel te kunnen bereiken, moet je goed kunnen slalomen tussen de vele uitstalborden, fietsen of liggende hond(en).
  Bij Apie Hein wordt een makkelijk doorgang onmogelijk gemaakt door de vele goederenkarren,waar bij de meeste geen personeel mee bezig is.
  Waarom geen betere logistek, bv. eerst uitpakken en dan kar terugzetten en de volgende halen?
  Hilarisch, zag dat een ondernemer de hangjongeren in het winkelcentrum aanmoedigde om de muziek harder te zetten enz….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.