Stadshart: twee sterren voor schoon en veilig

Het winkelgebied in het Stadshart Amstelveen krijgt dinsdag twee sterren uitgereikt door Hans Martens van dienstenbond FNV voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. Vertegenwoordigers van het winkelcentrum en andere partijen ondertekenen die dag een convenant, om 18.15 uur in Perlo Plaza (Binnenhof 77c). In de regio Amsterdam is het Stadshart het eerste winkelgebied met twee sterren.

De sterren hebbeen te maken met schoon en veilig. De afgelopen maanden hebben eigenaar Rodamco, gemeente, politie en ondernemers het Stadshart geanalyseerd en een aantak maatregelen genomen, zoals voor fietsparkeren en tegengaan van winkeldiefstal. Het Keurmerk Veilig Ondernemen wordt uitgereikt aan winkelgebieden die structureel overleg hebben met partijen in de stad die samenwerken op het gebied van schoon, heel en veilig.

 

Lees ook:Vierde ster Veilig Ondernemen voor Stadshart
Lees ook:Keurmerk Veilig Ondernemer voor winkelcentrum Middenhoven
Lees ook:Schouw voor keurmerk in Stadshart
Lees ook:Derde ster voor winkelcentrum Waardhuizen
Lees ook:Ook Bankrashof naar keurmerk Veilig Ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.