Biologische markt nu definitief

De biologische markt in het Stadshart krijgt een definitieve vergunning. Daartoe wordt de marktverordening aangepast, heeft wethouder Theo Tiemessen dinsdagavond tegen de raadscommissie Ruimte Wonen en Natuur gezegd. Eerder had hij nogal sceptisch over de markt uitgelaten, die tot nu toe een experiment was. In juli diende de PvdA met steun van VVD, D66 en GroenLinks een motie in, die door de raad werd aanvaard. Daarin werd aangedrongen op óf omzetting van het tijdelijke karakter in een definitief óf aantonen dat er gegronde argumenten bestaan om het experiment nog een jaar voort te zetten.

Lees ook:Biologische markt wordt voortgezet
Lees ook:VVD en PvdA willen meer steun voor biomarkt
Lees ook:Gratis reizen in regio voor minima senioren
Lees ook:Raad wil deur voor toekomstige metro open houden
Lees ook:Raad wil royale klachtenregeling bij zorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.