Burgemeester opent Repair Café Patrimonium

Bas Eenhoorn. Foto: amstelveenweb.com

Niet om iets te laten repareren aan de ambtenarij in het raadhuis komt burgemeester Bas Eenhoorn, maar op de opening te verrichten in Pluspunt. Daar start op dinsdag 6 maart namelijk een zogenoemd Repair Café voor de wijk Patrimonium. Eenhoorn is er om 14.00 uur bij.

In het vervolg wordt het in wijkcentrum Pluspunt elke eerste dinsdag van de maand gehouden, van 14.00 tot 17.00 uur. De organisatoren stellen het bezoek op prijs bij de opening, laten zij weten. Adres: Smeenklaan 1, 1182 GC Amstelveen.

Eén repair-café is een bijeenkomst op buurtniveau waar men zijn kapotte spullen samen met een vrijwilliger kunt repareren. Om gewoon wegsmijten te voorkomen. Want een kapot koffiezetapparaat, een defecte strijkbout, lamp of kleding met een gat er in hoeft niet weg, maar kan in veel gevallen best worden gemaakt. Althans door iemand die er verstand van heeft.

 

Lees ook:Eenhoorn opende Repair Café Pluspunt
Lees ook:Repair café in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Repair café: ‘Wij repareren ook zielen’
Lees ook:Groen Lintje voor spil Repair Café
Lees ook:Activiteiten in de wijkcentra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.