Oranjetoer van burgemeester

 

In het Oude Dorp

 

Feest bij Abina

 

Bezoek aan Randwijck

Na samen met voorzitter Kuyper van Amstelveen Oranje de AEX-beurs in Amsterdam met de bekende gongslag te hebben gestart trok burgemeester Mirjam van ’t Veld spoorslags naar haar ‘eigen’ gemeente (waar zij nog op zoek lijkt naar een huis) om de festiviteiten op Koningsdag bij de tonen. Zij bezocht onder meer het Oude Dorp – waar men over de hoofden kon lopen – en het feestelijke gewoel bij Abina aan de Amsterdamseweg.

Behalve vrijmarkten waren er veel muziekpodia en uiteraard kramen van horecaondernemers (en anderen) voor dranken en hapjes. Op het Dorpsplein manifesteerde zich onder meer een tent waar pannenkoeken te koop waren voor een euro.

 

Lees ook:Veelkleurig programma Koninginnedag
Lees ook:Taxatie oude boeken in Abina
Lees ook:PvdA bepleit Amstelveense roze zaterdag
Lees ook:Kunstmarkt in Oude Dorp van amateurs
Lees ook:Netwerkborrel jonge ondernemers in Abina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.