Burgemeester trekt de wijken in

 

Burgemeester (links) op duofiets

Gisteren en vandaag (maandag 17 en dinsdag 18 november) bezocht burgemeester Mirjam van ’t Veld respectievelijk de wijken Waardhuizen / Middenhoven en Bankras / Kostverloren. Zij wil zicht krijgen op wat er ion de wijken speelt en met de bewoners kennismaken, meldt de gemeente. De wijken kiezen zelf de manier hoe ze het wijkbezoek in willen richten.

In ontmoetingscentrum De Meent informeerde voorzitter Lex Bomgaars van wijkplatform Waardhuizen / Middenhoven de burgemeester over de wijk. Beheerder Jan Willem Meij van De Meent vertelde over de functie van en activiteiten in het ontmoetingscentrum. Daarna kwamen 15 sprekers uit de wijken ,met hun suggesties en klachten.

Van ’t Veld beloofde hun opmerkingen op het raadhuis te bespreken en het resultaat terug te koppelen naar de inwoners van de wijk. Per duofiets reed de burgemeester naar winkelcentrum Waardhuizen, waar zij enkele ondernemers sprak. De komende maanden volgen de andere wijken. Voor het overzicht van de bezoeken zie www.amstelveen.nl/burgemeester.

 

Lees ook:Bewoners Waardhuizen-Middenhover vergaderen
Lees ook:Gondelkoerier online te lezen
Lees ook:Weer activiteitenmarkt in De Meent
Lees ook:Nieuw cursusseizoen van start in De Meent
Lees ook:Gondelkoerier weer uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.