Lezing over band tussen broers en zusters

Kirsten Buist

Op dinsdag 27 maart (19.30-21.00 uur) komt ontwikkelingspsychologe dr. Kirsten Buist naar de Bibliotheek aan het Stadsplein. Zij spreekt over de bijzondere band tussen broertjes en zusjes.

In de bieb deelt zij daarover haar wetenschappelijke kennis in begrijpelijke taal met de bezoekers. Een hechte relatie heeft positieve gevolgen die de rest van het leven merkbaar zal zijn en als ouder heeft men invloed op de band die de kinderen met elkaar ontwikkelen.

Voor veel ouders is de overgang van één naar twee kinderen een behoorlijke uitdaging. Wat kun je verwachten, waar moet je op letten en wat kun je zelf doen om vanaf het vroegste begin een goede relatie tussen je kinderen te stimuleren? Na het verhaal van dr. Kirsten Buist weet men meer over de relatie tussen de personen die de mens het meest lief zijn.

Gezinsrelaties

Dr. Kisten Buist is gepromoveerd op onderzoek naar gezinsrelaties en probleemgedrag, bovendien moeder van een zoon en een dochter. Samen met orthopedagoog dr. Sheila van Berkel schreef zij het boek: Broertjes & zusjes, zo stimuleer je een warme band tussen je kinderen (2017). De lezing kost € 8, voor leden de helft.

 

Lees ook:Veertig mille voor begeleiding vier gezinnen met criminele jongere
Lees ook:P60 start zangcursus met Kirsten Michel
Lees ook:Verhaal over schaapje bij Blankevoort
Lees ook:BoekStart: voorlezen voor baby in bieb Westwijk
Lees ook:Lezing over bijen op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.