Zestien koren op korendag Amstelveen in Paaskerk

Voor de zevende keer wordt zaterdag de Korendag Amstelveen gehouden. Ook dit jaar is gekozen voor de Paaskerk, Augustinuspark 1. “Als initiatiefnemer is het natuurlijk geweldig om zoveel respons te krijgen”,  zegt Elly Meekel. “Dit jaar helpen leden van het koor Zomaar Gewoon en het AdHoc koor mij de korendag te organiseren. Zeer uiteenlopende gezelschappen zullen zich presenteren, van groot tot klein en van smartlap via pop naar klassiek. We hebben het programma zeer afwisselend gemaakt en de akoestiek in de Paaskerk is prachtig. Allemaal ingrediënten om u een mooie muzikale dag te bezorgen.”

De korendag begint zaterdag (17 maart) om 9.45 uur (zaal open om 9.30 uur) met een welkomstlied door de medewerkers. Daarna kan men van 10.00 tot 18.00 uur genieten van 16 koren.

Entree € 3,50; kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Het toegangsbewijs blijft de gehele dag geldig. Tijdens de optredens is er geen toegang tot de zaal. Er is beperkte parkeergelegenheid, waarom wordt gevraagd bij voorkeur niet jet de auto te komen.

De Korendag Amstelveen is volgens Meekel bedoeld als een muzikale ontmoeting tussen de koren en om de bezoeker kennis te laten maken met koren uit deze gemeente of de directe omgeving.  Beneden in de ontmoetingsruimte is een informatiestand ingericht.

Programma

Programma: 09.45 uur: Welkomstlied; 10.00 uur: Kiwi en de Kanaries; 10.30 uur: Namens de Dames; 11.00 uur: Freewillies; 11.30 uur: Meentkoor; 12.00 uur: Interkerkelijk koor United; 12.30 uur: C.O.V. Amstelveen; 13.00 uur: In the Mood; 13.30 uur: Zomaar Gewoon; 14.00 uur: Koor Van Liefde & Verdriet; 14.30 uur: Het Bolderkoor; 15.00 uur: Stella Nova; 15.30 uur: Aalsmeers Vrouwenkoor Vivace; 16.00 uur: Listen to the Music; 16.30 uur: AdHoc; 17.00 uur: Wereldmuziekkoor Passion’17.30 uur: Da Capo’s Popkoor

 

 

Lees ook:Korendag in de Paaskerk
Lees ook:Zevende Korendag in de Paaskerk
Lees ook:Amstelveense Korendag op 19 maart
Lees ook:Negentien koren op korendag
Lees ook:Negentien koren op ‘Korendag’

3 reacties op “Zestien koren op korendag Amstelveen in Paaskerk

 1. 😇

  Het dak zal vleugels krijgen van al dat gezing en gezang.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Frank Bikker

  En na afloop even een heerlijke saté met alles er op en aan in Café de Pub voor maar een tientje!!! . Op nog geen 5 minuten lopen. Geopend vanaf 15.00 uur.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Henk

  Wanneer is dit?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.