Kinderworkshop Walasse Ting in museum J.v.d.Togt

In Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat 50 wordt zondag 18 februari (11.00 uur) een workshop voor kinderen van 6 – 12 jaar gehouden, wegens de expositie van werken van Walasse Ting. Thema: Kunst in Kleur.

De tentoonstelling Chinees-Amerikaanse kunstenaar Walasse Ting (1928-2010) duurt tot en met 15 april en betreft de werken die hij maakte in de periode dat hij in Amsterdam woonde en werkte. Zij kenmerken zich door kleurrijke, vaak symbolische beelden van onder andere vrouwen, bloemen en dieren (pagegaaien).

Kinderen worden uitgedaagd van gekleurd papier en karton met knippen en plakken een kunstwerk te maken in de stijl van Walasse Ting. De werkstukken zullen enige tijd in het museum worden tentoongesteld.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus opgave vooraf is noodzakelijk via [email protected], onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer ouder(s). De workshop begint om 11.00 u met een rondleiding in het museum.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur. Toegangsprijzen: Volwassenen € 10,00, kinderen tot 12 jaar, Museumkaart, ICOM en Rembrandtkaar gratis.

 

 

Lees ook:Kinderworkshop Ans Markus’ in J. van der Togt
Lees ook:Rondleidingen expositie Walasse Ting
Lees ook:Ans Markus geeft rondleidingen op haar expositie
Lees ook:Viering Museum Van der Togt 25 jaar met 3 exposities
Lees ook:Nieuwe vleugel en exposities 25-jarig Van der Togt Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.