Els van Diggele bij Blankevoort

Naar aanleiding van haar boek ‘We haten elkaar meer dan de Joden’  spreekt op donderdag 22 februari is Els van Diggele (19.30 uur)  bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg. ‘Zelden heeft een buitenstaander de diepe onderlinge verdeeldheid van de Palestijnen zo onbarmhartig blootgelegd. Een onthutsend boek’,  schreef De Volkskrant.

Els van Diggele (1967) is historica, journaliste en Israël- en Palestinadeskundige. Ze schreef van binnenuit en ter plaatse een drieluik: Een volk dat alleen woont over onderlinge ruzies in de Israëlische samenleving, Heilige ruzies over onderlinge conflicten in de christelijke gemeenschappen en ‘We haten elkaar meer dan de Joden’ over tweedracht in de Palestijnse samenleving.

De lezing begint om 20:00 uur. Vooraf is er koffie en thee, na afloop zal er gelegenheid zijn met de schrijver in gesprek te gaan en wordt er vanzelfsprekend gesigneerd. Belangstellenden wordt verzocht zich aan te melden via [email protected] of 020 6455694.

 

 

 

Lees ook:Jongeren ‘Sjaal-om’ voor slachtoffers Israël
Lees ook:Lezing Mineke Schipper in bieb over Adam en Eva
Lees ook:Amstelvener in NIW: ‘Van Agt is antisemiet’
Lees ook:Lezing over Poetin week later
Lees ook:Auteur Joan Veldkamp bij Blankevoort

2 reacties op “Els van Diggele bij Blankevoort

 1. Kees

  Zou haar volgende boek gaan over de de verdeeldheid binnen de Israëlische gemeenschap?

    /   Beantwoorden  / 
  1. App

   Lees het artikel, al staat het er niet duidelijk. Van Diggele schreef het boek ‘Een volk dat alleen woont’ over onderlinge ruzies in de Israëlische samenleving. Overigens hebben de Joden volgens mij nooit ergens alleen gewoond.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.