Nieuwjaarsconcert Harmonie Orkest Amstelveen

Foto: amstelveenweb.com

Harmonie Orkest Amstelveen geeft zondag 28 januari (14.30 – 16.30 uur) traditiegetrouw een zogenoemd Nieuwjaarsconcert in de Urbanuskerk te Bovenkerk (Noorddammerlaan 126).

Dit jaar staat Rhapsody in Blue van George Gershwin op het programma met aan de piano Mark Beursgens. Hierna volgen sfeervolle stukken zoals Symphonic Overture van James Barnes, Yiddish Dances van Adam Gorb, 3 Dance Episodes uit On The Town van Leonard Bernstein en Paris Montmartre.

Het nieuwjaarsconcert wordt traditioneel afgesloten met Land of Hope and Glory en de bekende Radetzkymars.

Harmonie Orkest Amstelveen kwam in 2014 voort uit de Muziekvereniging Bovenkerk. Het Orkest telt zo’n 45 leden en treedt regelmatig op met een breed speelrepertoire, van klassiek tot eigentijds en af en toe een flirt met popmuziek. Zie ook: www.harmonieorkestamstelveen.nl.

Een entreekaartje voor het concert kost voor volwassenen kost 10 euro en is inclusief 1 consumptie in de pauze. De kaartjes voor kinderen tot 12 jaar kosten 5 euro. De zaal is open vanaf 14:00 uur. De online kaartverkoop -

WWW.TICKETKANTOOR.NL/SHOP/HOA2018 – sluit op zondag 28 januari om 07:00 uur. Men kan ook kaartjes aan de deur kopen, mits die dan nog voorradig zijn.

 

Lees ook:Nieuwjaarsconcert van Harmonie Orkest bAV
Lees ook:Nieuwjaarsconcert Harmonie Orkest AV
Lees ook:Twee concerten in St. Urbanus Bovenkerk
Lees ook:Kerstconcert in Urbanuskerk
Lees ook:Harmonie Orkest Amstelveen speelt in Berlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.