Ans Markus geeft rondleidingen op haar expositie

Opnieuw geeft schilderes Ans Markus rondleidingen op haar expositie in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat 50. Die tentoonstelling is – naar de museumdirectie laat weten ‘wegens enorm succes’ – verlengd.

Markus geeft haar rondleidingen op zondagen om 14.00 uur. Het zijn ‘instaprondleidingen’, meldt het museum. De overzichtsexpositie is nog tot en met 28 januari te zien. De volgende tentoonstelling in Museum Jan van der Togt begint op 3 februari en duurt tot en met 15 april. Die is gewijd aan de in 2010 overleden Chinees-Amerikaanse kunstschilder Walasse Ting en heet: ‘Walasse Ting: The Amsterdam Years’.

 

 

Lees ook:Van der Togt kwart duurder; Expo Markus verlengd
Lees ook:Kinderworkshop Walasse Ting in museum J.v.d.Togt
Lees ook:Rondleidingen expositie Walasse Ting
Lees ook:Rondleidingen door Ans Markus
Lees ook:Werken Walasse Ting bij Jan van der Togt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.