Van der Togt kwart duurder; Expo Markus verlengd

Ans Markus…mode… (Foto: Museum Jan van der Togt)

De toegangsprijs in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat 50 gaat met ingang van het nieuwe jaar met een kwart omhoog. In plaats van acht betalen volwassenen in het vervolg tien euro. De overzichtstentoonstelling van Ans Markus is er wegens succes met drie weken verlengd: tot en met 28 januari 2018. De expositie trok tot dusver bijna 15.000 bezoekers.

Het is voor het eerst dat alle creatieve uitingen van Ans Markus (1947) op één plek te bewonderen zijn. De overzichtstentoonstelling toont onder meer geschilderde portretten, bronzen beelden en klein werk in porselein. Elke zondag geeft Markus een instaprondleiding door haar expositie.

Bij de tentoonstelling is een tweede druk van het boek ‘Ans Markus – Als ik jou was…’ verschenen. De eerste druk kwam in 2016 uit bij haar expositie in Museum de Fundatie. Het boek is in de museumwinkel te koop voor 24,95 euro.

De volgende tentoonstelling in Museum Jan van der Togt wordt van 3 februari tot en met 15 april 2018 gehouden: ‘Walasse Ting: The Amsterdam Years’.

Tel.: (020) 641 57 54. www.jvdtogt.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur. Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Toegangsprijzen: Volwassenen (nu nog) € 8,00, na 1 januari € 10. Kinderen tot 12 jaar, Museumkaart, ICOM en Rembrandtkaart: Gratis.

 

 

 

 

Lees ook:Ans Markus geeft rondleidingen op haar expositie
Lees ook:Rondleidingen door Ans Markus
Lees ook:Ans Markus in Jan van der Togt Museum
Lees ook:Expositie Ans Markus verlengd
Lees ook:Kinderworkshop Ans Markus’ in J. van der Togt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.