Olav Mol en Yvette van Boven bij Libris Venstra

Formule 1 kenner bij uitstek Olav Mol brengt vrijdag 15 december (16.00 uur) een bezoek aan boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Hij zal daar spreken en vragen beantwoorden over Max Verstappen en het afgelopen seizoen. Daarna zal hij natuurlijk graag één van zijn boeken signeren. Het feest voor autofanaten begint om 16.00 uur.

De volgende dag, zaterdag de 16 december (12.00 uur), maakt Yvette van Boven haar opwachting bij Libris Venstra. Zij is Chefkok, schreef diverse kookboeken en is bekend van haar kookprogramma op televisie.  Vanaf 12 uur zal zijn spreken over haar passie en vragen beantwoorden. Ook zij zal na afloop natuurlijk graag haar boeken signeren.

 

Lees ook:Håkan Nesser en Rens Kroes bij Venstra
Lees ook:Zomers proeven met Yvette van Boven in de bieb
Lees ook:Auteur Boekenweekgeschenk bij Venstra
Lees ook:Midas Dekkers spreekt en signeert bij Venstra
Lees ook:Simone van der Vlugt signeert nieuwe thriller bij Venstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.