Nog plek expositie amateurkunst

Van vrijdag 9 februari tor en met zaterdag 10 maart vindt de Amateurkunst expositie 2018 plaats in Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97-99.  Vier weken lang wordt het werk van Amstelveense amateurkunstenaars geëxposeerd, waarbij bezoekers, vrienden en familie langskomen om een stem uit te brengen op hun favoriete werk. De deelnemer met de meeste stemmen wint een prijs. Daarnaast worden er ook juryprijzen uitgedeeld.

Sinds 2 november hebben al veel enthousiaste amateurkunstenaars zich al aangemeld, maar er is nog plek voor  schilderijen, beelden of sieraden. Wie die maakt, moet wel in Amstelveen wonen of werken, c.q. daar les hebben. Bij de balie van Kunstuitleen Amstelveen kan men meer informatie ontvangen. Dat kan ook via 020-6452333 of [email protected] Zie ook website www.kunstuitleenamstelveen.nl of social media. Inschrijven kan tot en met 13 december 2017.

 

 

Lees ook:Nog plek op amateurkunst expositie
Lees ook:Aanmelden voor expositie amateurkunst
Lees ook:Grote expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Expositie amateurkunst geopend in Kunstuitleen
Lees ook:Gevarieerde expositie amateurkunst in Kunstuitleen

Eén reactie op “Nog plek expositie amateurkunst

  1. Frank Bikker

    Wilt u als amateur uw werk tentoon stellen zijn er ook andere mogelijkheden
    Kapper Bartels aan de Lindenlaan, fysiotherapiepraktijk aan de Parlevinker, de Meent, Alleman . Gewoon even binnen lopen en vragen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.