Concert voor baby’s in bibliotheek

‘Liedjes op schoot’ heet het babyconcert op zondag 10 december van 9.30-10.15 uur (sessie 1) en van 10.30-11.15 uur (sessie 2) in de Bibliotheek aan het Stadsplein. Een concert voor kinderen van 4 tot en met 14 maanden. Niki Jacobs en Pieter Jan Cramer van den Boogaart nemen de aanwezigen mee in deze muzikale beleving. Geschikt voor de allerkleinsten én hun ouders, zegt de bieb.

Prijs: €7,50 (geldig voor baby + 1 begeleider). Kaartjes zijn online te reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken.

Wat muziek met een baby doet kan men volgens de bibliotheek zelf ervaren tijdens het babyconcert. Samen met hun baby beluisteren zij wiegeliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken.

Schapenvachtjes

Terwijl de baby’s op zachte schapenvachtjes liggen en worden omringd door geluiden nemen Niki en Pieter Jan hen mee op reis. Zij zingen ze wiegend liedjes toe, recht in het hart. Ook al kunnen de baby’s het nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen, belooft de bibliotheek.

Niki Jacobs werd bekend met haar inlevende vertolkingen van muziek die uiteenloopt van Joodse soul, pop, jazz tot Amerikaanse folk. Ze heeft over de hele wereld op podia gestaan en was zeer succesvol met haar theaterconcert Grensverhalen, die van de Volkskrant vijf sterren kreeg.

Pieter Jan Cramer, pianist, accordeonist en zanger, is een overtuigende improvisator met grondige kennis van elk muzikaal idioom.

 

Lees ook:Koops reikt voorleesboekjes voor baby’s uit
Lees ook:BoekStart: voorlezen voor baby in bieb Westwijk
Lees ook:Workshop over modebloggen
Lees ook:Gemeente wil dat baby’s snel leren lezen
Lees ook:Muziek- en danscursussen starten in februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.