Leren met robot stel op te knappen

In de bibliotheek aan het Stadsplein kan zondag 19 november, van 13.15 tot 17.15 uur, men leren meubels te illustreren met hulp van robots. Waarna men vervolgens met een vintage kleuterschoolstoeltje in eigen design naar huis gaan. 

Van oude meubels iets nieuws maken, heet upcycling. Deelnemers aan de workshop gaan zelf aan het werk met kleuterstoel, verf, vernis en robotsjablonen. De professionele begeleider van Pippi-Lotta Illustrated Furniture helpt heb stap voor stap.

De workshop kost € 60 en bibliotheekleden betalen de helft van die prijs.

De Bibliotheek Amstelland besteedt in november speciale aandacht aan het thema robotica in het kader van de landelijke actie Nederland Leest. De bibliotheek geeft het boek ‘Ik, Robot’ van Isaac Asimov cadeau aan leden en niet-leden.

 

 

Lees ook:Oude meubels ‘leuk’ maken met robotsymbolen
Lees ook:Kinderboekenweek in de bibliotheken
Lees ook:Workshop voor speurneuzen in bieb
Lees ook:‘Stress-workshop’ in bibliotheek
Lees ook:Workshops ‘Mad Science’ voor kinderen in bieb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.