Ajax-tour start bij Blankevoort met De Boer

Ajax start zijn Ajax Najaarstournee op zaterdag 18 november (15.00 uur) bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg. Dan wordt ook de jubileumeditie van het officiële Ajax Jaarboek (2016-2017) gepresenteerd. De presentatie is in handen van Jaap Visser, schrijver van onder meer het net verschenen ‘stoeptegelboek’ Johan Neeskens. Hij zal ook de interviews verzorgen.

Gasten zijn onder anderen David Endt, sportjournalist en voormalig teammanager van Ajax, Ajax-fotograaf Louis van de Vuurst en Frank de Boer. Er worden interviews afgenomen, herinneringen opgehaald en Van de Vuurst geeft een beeldverslag van zijn meest gedenkwaardige momenten met Ajax-kopstukken.

 

Een spelletje ‘Petje op, Petje af’ om parate Ajax-kennis te testen behoort tot de mogelijkheden, meldt Blankevoort. De boekhandel hoopt dat er tijd over zal schieten voor het signeren van boeken, maar er moet die dag ook nog gevoetbald worden (NAC-Ajax).

Geïnteresseerden wordt verzocht zich aan te melden via [email protected] of telefonisch op 020 6455695.

 

Lees ook:Contract samenwerking Sporting Martinus-Ajax
Lees ook:Honderden Amstelveense schoolkinderen naar Ajax-AZ
Lees ook:Aantal seropositieven gestegen
Lees ook:Sportmedisch congres in ziekenhuis
Lees ook:Meidenvoetbal, kunst en veel meer op Vrouwendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.