Stemmen voor architectuurprijs

Welk gebouw vinden Amstelveners in hun stad nou eigenlijk het mooist? Opnieuw kunnen inwoners kiezen uit enkele genomineerde panden. Met Xander Karskens als voorzitter heeft een jury de genomineerden gekozen voor de Amstelveense Architectuurprijs.

In de categorieën ‘woningen’ en ‘utiliteitsbouw’ zijn elk zeven gebouwen genomineerd. Het gaat hierbij om objecten die na 2013 zijn opgeleverd. Op www.amstelveen.nl/architectuurprijs kan men zien om welke panden het gaat.

Tot en met 13 november kan men een stem uitbrengen op zijn favoriete gebouwen (in elke categorie één) door een mail te sturen naar [email protected]

Op 16 november maakt de jury bekend welke gebouwen de vakjuryprijs hebben gewonnen. De wethouders Bot en Veeningen maken de publieksprijzen bekend. De winnende architecten zullen tijdens een feestelijke uitreiking in het Cobra Museum hun prijs in ontvangst nemen.

Onder degenen die stemmen en daarbij een motivatie melden verloot de gemeente een dinercheque van 200 euro, te besteden in een van de Amstelveense restaurants.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Stemmen voor lokale architectuurprijs
Lees ook:Architectuurprijs voor woningen Jan Lievensweg
Lees ook:Gebouw aan Bella Donna wint architectuurprijzen
Lees ook:Prijzen voor vrijwilligers (projecten)
Lees ook:Stemmen voor ondernemer van het jaar

Eén reactie op “Stemmen voor architectuurprijs

  1. Frank Bikker

    Mijn gebouw staat er niet bij , maar ik stem voor het Jagershuis, qua uiterlijk leuk en compleet passen in dat schilderachtige buurtje. Mooie glas/beton bouw hebben we al genoeg maar gebouwen die een oud Hollandse uitstraling hebben niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.