Digitaal nieuwsblad AV Kunstenaars

Hanneke Rijks

De Vereniging Amstelland Kunst (VAK) heeft een digitale nieuwsbrief. Periodiek zullen de leden en het publiek daarmee op de hoogte worden gehouden van wat er omgaat binnen de vereniging. Er zullen aankondigingen en verslagen van exposities van de VAK als collectief en van de individuele leden geplaatst worden. Daarnaast wordt door de leden museum- en galeriebezoek becommentarieerd en kunstboeken besproken. In ieder nummer zal bovendien 1 van de leden uitgebreid worden voorgesteld, of door de kunstenaar zelf, of door 1 van de redactieleden.

www.amstellandkunst.nl

In het eerste nummer onder meer een interview met het nieuwe lid Hanneke Rijks, die sinds 1990 werkt als meubelrestaurateur. Ze werkt voor particulieren, musea, antiquairs en overheid en heeft heel wat bijzondere objecten onder handen gehad. In 2014 is ze begonnen met het maken van vrij werk: kunstobjecten met “hout en humor”. Haar werk was te zien tijdens de atelierroute Amstelveen 2017 op locatie Parelvisserslaan. In eerste nummer ook een impressie van die expositie, waar van vrijwel alle leden van VAK een kunstwerk was te zien.

 

Lees ook:Nieuwe beelden en schilderijen op Wester-Amstel
Lees ook:Prijzen amateurkunst uitgereikt
Lees ook:Artiestenclub doopt jubileum-cd in Don Paza
Lees ook:Expositie glaskunst Mari Mészàros bij Vd Togt
Lees ook:Expositie ‘Amstelveen in Kunst’ bij VHA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.