Rolstoeldansen start weer in Westwijk

Stichting Rolstoeldansen Amstelveen (SRA) gaat ook het komende seizoen weer dans- en lesavonden organiseren in wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein. Dat meldt Corrie van Hugten, bestuurslid van de stichting en lang geleden degenen die rolstoeldansen introduceerde in regio en land.

‘Voor combi-dansen (dansen met een staande partner) wordt het inschrijven met een eigen partner erg op prijs gesteld. Kom je alleen, dan kan het wel eens zijn, dat je niet altijd met alle dansen mee kunt doen’, laat het bestuur weten.

De kosten voor de danslessen in het seizoen 2017/2018 zijn € 80,00. Men ontvangt hiervoor een officiële rekening. Het bedrag is inclusief de bijdrage aan de landelijke organisatie, stichting Rolstoeldansen Nederland (SRN). Viermaal per jaar ontvangen de aangeslotenen een nieuwsbrief. In het bedrag zijn ook extra activiteiten en eventueel de verzorging van wedstrijdinschrijvingen begrepen. Alleen dansers die ‘Vriend’ zijn van SRN en bij een rolstoeldansgroep zijn ingeschreven kunnen meedoen aan wedstrijden. De inschrijving vindt ook plaats via deze groep.

De eerste dansavond voor duo’s en gecombineerd dansen (met een staande partner) wordt gehouden op woensdagavond 20 september en start om 19.30 uur. Aanmelden voor 10 september. Er is wekelijks een dansavond op woensdag. Zie: www.rolstoeldansen-amstelveen.nl

 

Lees ook:Rolstoeldansen start 36e seizoen
Lees ook:Ook CDA actief op vrijwilligersdag
Lees ook:Kennismaking met aangepast sporten
Lees ook:Rabosteun voor organisaties AV
Lees ook:Inwoners kiezen doel voor Specsavers steun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.