Gospelkoor houdt (kerst) workshops

Het gospelkoor The Amstel Gospel Choir gaat van 5 september af weer druk oefenen voor het komende kerstconcert in de St. Urbanuskerk te Bovenkerk. Op dinsdagavonden worden om 20.30 uur in Westend (Westwijkplein) workshops gegeven voor jongeren. Die gaan dus over gospelmuziek. Nu al kan met voor de workshops inschrijven.

Er worden er acht gegeven en er kunnen maximaal twintig jongeren van 15 tot 25 jaar worden geplaatst. Er worden in totaal minstens vier kerstliederen in gestudeerd. Het kerstconcert wordt op 19 december gehouden. De lesgroep treedt dan samen met de rest van het koor op.

Ervaring is volgens de organisatie niet nodig, alleen dat men van zingen houdt. Wel moet huis goed worden geoefend. Ook of men in de teksten van de (evangelische) liederen gelooft, is kennelijk niet aan de orde. Het koor bestaat uit 20 leden, zodat er tijdens het kerstconcert mogelijk 40 zangers kunnen staan. De workshops zijn gratis. www.amstelgospel.nl

 

Lees ook:‘Kerstworkshops’ gospelkoor starten 5 september
Lees ook:Open repetitie avond Gospelkoor
Lees ook:Goed bezocht kerstconcert van Gospelkoor
Lees ook:Kerst Sing-in in Paaskerk
Lees ook:Kerstconcert Amstel Gospel Choir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.