Weer dreunende Dekmantel in A’damse Bos

Ondanks klachten van omwonenden bij vorige edities krijgt komend weekend weer het Dekmantel Festival zijn beslag in het Amsterdamse Bos. Voor de vijfde keer wordt het gehouden op het zogenoemde Land van Bosse, van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus.

Drie dagen gedreun voor sommige omwonenden, feest bezoekers, die bij duizenden uit tal van landen naar het Bos komen. De gemeente heeft er weer vergunning voor gegeven en met kan er klanten over bijvoorbeeld geluidshinder kwijt bij [email protected]

Elke dag begint de muziek ’s middags en gaat door tot 23.00 uur ’s avonds. Overigens wordt niet heel het festival in het Bos gehouden. Het begint woensdag in het Muziekgebouw aan ’t IJ en verspreidt zich de volgende dag over tal van hoofdstedelijke locaties. Maar vrijdag gaat het naar het Amsterdamse Bos. Wie geen kaart heeft, kan er niet meer heen, want de tickets zijn uitverkocht.

 

 

Lees ook:Achttien bromfietsers gepakt bij controle
Lees ook:Weer kinderdisco in Westwijk
Lees ook:Raat: ‘Letten op randverschijnsel bij festival’
Lees ook:‘Geluid festivals binnen normen’
Lees ook:Kinderdisco in Westend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.