Nieuwe beelden en schilderijen op Wester-Amstel

Werk van Hanneke van den Bos

Hanneke van den Bos en Ton van Os exposeren van 14 t/m 30 juli respectievelijk schilderijen en beelden op Buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55. De expositie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

De schilderijen van Hanneke van den Bos zijn speels en kleurrijk, zij schildert zowel realistisch als abstract. Om de juiste kleurintensiteit en -diepte te krijgen gebruikt zij voornamelijk olieverf, opgezet met penseel of paletmes op groot formaat doeken. Inspiratie komt uit haar directe omgeving, het vastleggen van het alledaagse blijft boeien.

Ton van Os is een beeldhouwer die de steen laat spreken. Wat heeft de steen te bieden en waar wil die naar toe, vraag hij zich af. Nadat de vorm definitief is begint de magie van het polijsten. Daarbij komen vaak verrassende kleurnuances van de steen, die men tijdens het hakken nog niet ziet, naar voren.

Van Os werkt met speksteen, albast, seleniet en serpentijn.

Toegang is gratis. Honden zijn niet toegelaten.

 

 

 

Lees ook:Beelden en schilderijen op Wester-Amstel
Lees ook:Expositie schilderijen en beelden op Wester-Amstel
Lees ook:Expositie schilderijen en beelden op W. Amstel
Lees ook:Beelden en schilderijen op Wester-Amstel
Lees ook:Weer beelden en schilderijen op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.