Expositie op Buitenplaats Wester-Amstel

Werk van Marja van Bezu.

Van 23 juni t/m 9 juli exposeren Simone Huy en Marja van Bezu respectievelijk schilderijen en keramiek op Buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk Noord 55. De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Verstilde schoonheid in de hectiek van alledag wil Simone Huy vangen in haar schilderijen. Heldere kleuren, lijnen en vlakken bepalen haar composities. Landschappen maar ook het menselijke figuur zijn haar onderwerpen. Olieverf, paletmes en linnen, meer heeft Huy niet nodig om orde te scheppen op het doek.

Draaien of de klei vormen met de hand, keramiste Marja van Bezu doet beide. De gedraaide vormen bewerkt zij en zo geeft zij de klei verschillende textuur.

Haar handgevormde werk is merendeels figuratief en ontstaat naar aanleiding van gebeurtenissen die haar raken, dat kan wereldnieuws zijn of iets uit het dagelijks leven. Herkenning bij de kijker maakt het plezier voor haar compleet.

Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten

 

 

Lees ook:Keramiek en schilderijen expositie op Wester-Amstel
Lees ook:Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel
Lees ook:Drievoudige expositie op Wester-Amstel
Lees ook:Beelden en schilderijen op Wester-Amstel
Lees ook:Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.