Origami (papier vouwen) workshop in de bieb

Van een gekleurd vierkant blaadje papier kam men de mooiste vormen vouwen, zoals die van sneeuwvlokken. In Japan maakt men al eeuwenlang kunstwerkjes van papier en daar noemen ze dat Origami. Daarover organiseert zondag 20 november de Japan Women’s Club in bibliotheek Amstelveen aan Stadsplein tussen 13.30 en 16.30 uur een workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar, telkens een sessie van een halfuur.

De club deed dat al eerder samen jet de bieb trouwens. Het thema is deze keer ‘Winter’. De deelnemertjes kunnen tal van daarop geïnspireerde dingen maken, zoals een kerstbal, pinguïn of iets voor in de kerstboom. Kinderen kunnen gewoon langskomen en aanschuiven. Het vouwen duurt ongeveer een half uur per sessie en de laatste inloop is om 16.00 uur. Wie klaar is met zijn Origami-kunstwerk krijgt limonade en een kleine Japanse verrassing.

De toegang is gratis en reserveren is niet nodig. Meer informatie is te lezen op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl

 

 

Lees ook:‘Vouwkunst’ workshops voor kinderen
Lees ook:Workshop origami voor kinderen in bieb
Lees ook:Origami workshop in bibliotheek
Lees ook:Japans-Nederlandse Origami Workshop
Lees ook:Kinderworkshop Japanse vouwkunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.