IT-directeuren: 15 mille als gastdirigent voor War Child

Adriaan Elsman van IT-bedrijf Misco Solutions heeft dinsdagavond de HPE Maestro Challenge gewonnen. Hij was een van de directeuren van bedrijven in die sector die al dirigerend ruim €15.000 ophaalden tijdens een benefietconcert voor War Child in Schouwburg Amstelveen

Zes directeuren van IT-ondernemingen traden op als gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus Orkest uit Uithoorn. Het concert was onderdeel van de langdurige samenwerking tussen Hewlett Packard Enterprise en War Child.

Met dit initiatief werd op de avond zelf precies te zijn €12.045 opgehaald voor oorlogskinderen in Libanon. Maar dat bedrag liep later nog op.

Gedurende de avond konden zowel bezoekers als muzikanten stemmen op de zes deelnemende dirigenten. In muzikale sferen is Adriaan Elsman van Misco Solutions als winnaar van de Maestro Prijs bekendgemaakt met het stuk ‘Radetzky March’.

Marco Lesmeister, director global accounts, commercial en public bij Hewlett Packard Enterprise en initiatiefnemer van de HPE Maestro Challenge: “Ik vind het fantastisch dat we samen met onze partners op deze manier War Child kunnen steunen. We hebben het benefietconcert met veel plezier georganiseerd. Het lijkt me ontzettend moeilijk om zo’n groot orkest te begeleiden. We kunnen terugkijken op een sensationele avond met een terechte winnaar.”

 

Lees ook:IT-directeuren ‘dirigenten’ HPE Benefietconcert
Lees ook:IT-directeuren ‘dirigenten’ voor War Child
Lees ook:HP-personeel haalt 75 mille op voor War Child
Lees ook:Michiel van Vlimmeren directeur HPE
Lees ook:Wethouder met kinderen naar HP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.