Koorconcert in de Pauluskerk

Het gemengd koor Cum Laude heeft op 6 juni (20.00 uur) een zomeravondconcert in de Pauluskerk aan de Wolfert van Borsselenlaan 116. Het christelijke koor wordt geleid door Wim van Dijkhuiizen. Ook het interkerkelijk mannenkoor Haarlemmermeer, biolist Johan Boelema en pianist Peter den Hartig werken mee.

Er staat een mengeling van werken met een christelijke inhoud op het programma. Ook is er samenzang. De musici spelen ook een aantal nummers tussen de koorzang en samenzang door. Tiegang grarus, wel is er een collecte.

Lees ook:Paasconcert in Pauluskerk
Lees ook:Cum Laude geeft Paasconcert
Lees ook:Concert met trio en koor in Pauluskerk
Lees ook:Jubileumconcert Cum Laude in Pauluskerk
Lees ook:Paasconcert Pauluskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.