Gratis werk Armando zien bij Vd Togt

Nog tot en met 26 april is de tentoonstelling ‘Armando in Amstelveen’ te zien in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat. Dus ook nog gedurende de Nationale Museumweek, van 18 tot en met 26 april expositie. Men heeft dan gratis tiegang tot Museum Jan van der Togt.  De expositie is het begin van het ‘jaar van Armando’ in Amstelveen, met als hoogtepunt de plaatsing van het beeld ‘Der Bogen’ op het Stadsplein in de zomer.

Op ‘Armando in Amstelveen’ zijn schilderijen uit de jaren ’50, maar ook recenter werk te zien, waaronder één van de mooiste voorbeelden van het bekende thema ‘Das Rad’. Op dit moment werkt Armando aan de realisatie van het bronzen kunstwerk ‘Der Bogen’. Fotograaf Paul van Riel legt de totstandkoming daarvan vast op beeld. Ook foto’s van hem zijn in het museum tentoongesteld 

Het thema van de nationale museumweek is dit jaar ‘Ons echte goud’. In dit kader toont Museum Jan van der Togt de hoogtepunten uit haar Leerdamse glascollectie: Andries Copier, Willem Heesen en Bernard Heesen. Museum Jan van der Togt is gesloten op maandag 20 en dinsdag 21 april. Op andere dagen is het geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur

Lees ook:‘Drie Gratiën’ en Armando bij Vd Togt
Lees ook:Werken Armando bij Van der Togt
Lees ook:Foto-expositie productie ‘Der Bogen’
Lees ook:Expositie Armando bij Jan van der Togt
Lees ook:Speurtocht kinderen langs glaskunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.