Bach Ensemble met Paasoratorium Bach

Het Bach Ensemble Amsterdam geeft zondag 12 april om 12.00 uur een concert in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Het speelt Bachs Osteroratorium (BWV 249) uit 1725, een rijk geïnstrumenteerde cantate met vier solisten: Wendy Roobol (sopraan), Anneloes Volmer (alt), Erik Sik (tenor) en Michiel Meijer (bas).

Ook het motet Komm, Jesu, komm (BWV 229) wordt uitgevoerd. Het Bach Ensemble Amsterdam bestaat uit een koor en orkest van jonge, goed geschoolde amateurmusici. Ze spelen Bachs muziek op moderne instrumenten, maar op authentieke wijze onder muzikale leiding van Paulien Kostense.

Het concert begint om 12.00 uur en duurt één uur. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Iedereen is welkom vanaf 11.30 uur, koffie en thee staan klaar. Meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Lees ook:Bach cantates in Kruiskerk
Lees ook:Bach Ensemble Amsterdam in Kruiskerk
Lees ook:Muzikale Vesper met Bach Ensemble in Kruiskerk
Lees ook:Jubileumconcert Bach Ensemble in Kruiskerk
Lees ook:Italiaanse en Duitse kerkmuziek in Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.