Werken Armando bij Van der Togt

Dit is het jaar van kunstenaar Armando in Amstelveen. Medio 2015 wordt zijn beeld ‘Der Bogen’ geplaatst op het Stadsplein. Daaraan voorafgaand is er een tentoonstelling van werken van hem in Museum Jan van der Togt aan de Dorpsstraat. Die wordt zaterdag 7 maart om 16.00 uur geopend door directeur Yvonne Ploum van Museum Oud Amelisweerd (MOA), waar het werk van Armando doorlopend is te zien. De expositie duurt tot eind april.

Bij de vernissage is Armando, die beurtelings in Berlijn en Amstelveen woont, zelf aanwezig. De tentoonstelling ‘Armando in Amstelveen’ toont schilderijen uit de jaren ’50 en recenter werk, waaronder het bekende werk ‘Das Rad’. Parallel daaraan is er een fotoreportage te zien van Paul van Riel. Hij volgt Armando bij de totstandkoming van ‘Der Bogen’.

Lees ook:Expositie Armando bij Jan van der Togt
Lees ook:Gratis werk Armando zien bij Vd Togt
Lees ook:‘Drie Gratiën’ en Armando bij Vd Togt
Lees ook:Foto-expositie productie ‘Der Bogen’
Lees ook:Tentoonstelling Armando verlengd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.