Amerikaanse muziek in Paaskerk

Amerikaanse noten in de Paaskerk aan het Augustinuspark. Voci Vivaci, een jong kamerkoor uit de Haarlemmermeer, neemt zondagmiddag 5 oktober (15.00 uur) Amerikaanse noten mee: muziek van Barber, Lauridsen en Whitacre. Dat allemaal in een koorprogramma onder het motto ‘US Notes’.

Het ensemble onder leiding van Peter Ouwerkerk bestaat uit gemotiveerde, geoefende en geschoolde zangers en is gelieerd aan de kunstinstelling Pier-K in Haarlemmermeer. Medewerking wordt verleend door organist Jeroen Koopman. Het duo Vladimir Skliarenko (hobo) en Elena Lelchuk (piano) uit Rusland zal enkele instrumentale intermezzi met werken van o.a. Barber en Gershwin verzorgen. Toegang  € 12,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Lees ook:Russische musici in Kruiskerk
Lees ook:Vesper met cantate van Bach in Kruiskerk
Lees ook:Kerst Sing-in in de Paaskerk
Lees ook:Zilveren jubileumconcert Cum Laude
Lees ook:Solocantate van Bach in Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.